Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk... Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA)

Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pegawai Tadbir N41
  2. Pegawai Teknologi Maklumat F41
  3. Penolong Pegawai Tadbir N29
  4. Pembantu Perpustakaan S19

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 23 Januari 2022
  • Lokasi : Kuala Lumpur
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Kelulusan  : Rujuk Iklan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk Maklumat Jawatan Dan Borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.  Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan.

Info Penuh : Maklumat Jawatan Dan Borang

59 Shares
Copy link
Powered by Social Snap